Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Sinterklaas cadeaus voor 2020

Aanbiedingen score+1
Aanbiedingen score+1

Het is weer zover, de zomer is voorbij en de herfst is ook alweer even onderweg. Tijd voor de donkere dagen met als lichtpuntje de feestdagen natuurlijk. Het eerste feest wat veel mensen in Nederland en Belgiƫ vieren is natuurlijk Sinterklaas. Het Sinterklaasfeest is helaas de laatste jaren wel wat van zijn charme verloren door de Pieten discussies, maar wij doen nog vrolijk mee. Heerlijk met de kinderen naar het Sinterklaasfeest toeleven. Over een paar nachtjes genieten van het Sinterklaasjournaal en de avonturen die Sinterklaas met zijn Pieten gaat beleven. Ik hoop dat ze dit jaar weer lekker origineel kunnen zijn en alles weer op de kinderen gaan zetten. Natuurlijk moeten de diverse discussies niet genegeerd worden, maar laat dat maar aan de grote mensen over. Het Sinterklaas feest in 2020 moet wat mij betreft weer gewoon een echt kinderfeest worden. Lekker verlanglijstjes maken, schoen zetten en natuurlijk op naar pakjesavond om te kijken wat er uit gekomen is. Wie heeft jou verlanglijstje gelezen en wat ga je daarvan krijgen? Altijd weer leuk om mee te maken en te genieten van de blije koppies als ze hun cadeaus uitpakken.

Sinterklaas 2020

Het jaar 2020 zal voor veel mensen niet het jaar zijn waar ze vrolijk van geworden zijn. Dit alles heeft waarschijnlijk te maken met de Covid-19 uitbraak. Daarom moeten we het jaar wat mij betreft leuk gaan afsluiten. Ook al zijn er op dit moment allerlei restricties actief waardoor je met mensen buitenshuis niet makkelijk samen het Sinterklaasfeest mag gaan vieren. Gelukkig zijn hier veel oplossingen voor. Op het moment van schrijven mag je 2 volwassenen uitnodigen om dit prachtige kinderfeest bij je thuis te komen laten vieren, maar je kan het feest natuurlijk nog steeds met heel je familie gaan vieren. Op Computer kopen.com kiezen we dan natuurlijk voor de digitale weg. Niet omdat het altijd moet, maar omdat het kan toch.

De goedkoopste oplossing om het digitaal met elkaar te gaan vieren is een Skype/Whatsapp/Hangout meeting te organiseren via de telefoon. Dit heeft namelijk iedereen op dit moment wel draaien, alleen het is toch wat minder leuk. Zo’n klein scherm is niet echt een aanvulling als je samen cadeaus wilt gaan uitpakken toch? Daarom raden wij aan om of je scherm te casten naar je TV (mocht je TV dit niet ondersteunen is het misschien handig om snel een Google Chromecast in huis te halen). Of je kan natuurlijk je laptop aansluiten op je televisie (kan ook je computer aansluiten, maar dan heb je een losse webcam nodig). Het vergt iets meer voorbereiding, maar over het algemeen staat je televisie midden in je woonkamer en als je ervoor zorgt dat je webcam enigszins goed opgesteld staat krijg je toch veel meer een beleving dat je het samen met anderen in een ruimte aan het vieren bent.

Verlanglijstje maken

Daarnaast zijn er ook diverse digitale opties om een verlanglijstje te kunnen maken, lootjes te trekken of natuurlijk het bekende dobbelspel voor Sinterklaas te gebruiken. Ik zeg we gaan het jaar 2020 even lekker Sinterklaas vieren. Misschien kan het dan wel niet met veel mensen in een huis. Echter we zijn anno 2020 toch wel gewend aan telefoons, computers en de diverse mogelijkheden die deze hebben?

Computer kopen
Logo
Shopping cart