Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Chromecast

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

U heeft er misschien al wel eens van gehoord, de Google Chromecast maar wat is dit nu eigenlijk voor apparaat? In dit artikel leggen we u uit wat de Chromecast nu eigenlijk is en wat je er mee kan doen.

Het idee van de Chromecast

Het idee achter dit apparaat is dat je vanaf bijna elk apparaat je televisie kan bedienen/ beelden op kan projecteren. Dit houdt in het kort in dat je vanaf je smartphone bijvoorbeeld makkelijk je foto’s kan laten zien op de televisie en/of zelfgemaakte video’s, maar je kan ook vanaf bijvoorbeeld je laptop netflix opstarten welke via deze Chromecast op je televisie het beeld gaat afspelen.

De Chromecast is eigenlijk een apparaat welke de beelden vanaf je laptop/tablet/smartphone en/of computer zonder kabels naar je televisie kan sturen. Hierdoor is het een ideaal apparaat om in huis te hebben. Heeft u namelijk nog een oude(re) televisie maar wilt u gebruik maken van Netflix en loopt u nu tegen de beperking aan dat deze niet als app verkrijgbaar is voor uw televisie? Dan is dit de oplossing voor u, u start namelijk Netflix op vanaf uw laptop en deelt deze met de Chromecast en vervolgens heeft u uw favoriete film/serie rechtstreeks op uw televisie.

Geen installaties nodig

Nog een voordeel van de Chromecast is dat er geen installaties van wat dan ook nodig zijn, eigenlijk bent u in een paar stappen helemaal klaar.

  • Sluit de Chromecast dongel aan op uw tv
  • Maak verbinding met je lokale WIFI netwerk
  • Begin met streamen┬ávia je smartphone, laptop of tablet naar de Chromecast dongel en u kunt beginnen met tv kijken.

Apps en beschikbaarheid

Inmiddels is de Chromecast overal verkrijgbaar, u kunt hem rechtstreeks via Google bestellen maar via onderstaande link komt u meteen bij een van de goedkoopste aanbieders terecht die de Chromecast dongels verkoopt. Deze is verkrijgbaar voor iets onder de 40,- en u heeft er bijna gegarandeerd plezier van. Geen gedoe meer met mediaspelers, kabels etc. Maar gewoon plug en play!

Bekijk hier voor meer informatie en de actuele prijzen van de Chromecast

Computer kopen
Logo
Shopping cart