Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Google Chromebook

Aanbiedingen score+1
Aanbiedingen score+1

chromebookMisschien heeft u er al wel eens over gehoord, de Google Chromebook? Maar wat is een Chromebook nu eigenlijk en wat kan je er nu mee? Is het nu hetzelfde als een gewone laptop of lijkt het juist meer op een tablet? We hebben voor u de belangrijkste details eens op een rijtje gezet zodat u zelf kunt zien wat een Chromebook nu is en wat je er mee kan doen.

Chromebook is simpel

We kennen Google allemaal wel van hun zoekmachine en velen weten waarschijnlijk ook dat Google de maken is van het populaire smartphone OS Android, wat tegenwoordig om meer dan de helft van alle smartphones aanwezig is, maar nadat Google Android ook doorontwikkeld had voor de tablet hebben ze de laptop markt in het vizier. Volgens Google is de grootste klacht van veel mensen dat een laptop traag is/word, er allerlei updates geïnstalleerd moeten worden en dat het veel te bewerkelijk is. Hierom hebben ze de Chromebook ontwikkeld, met als idee dat de meeste mensen niet meer achter hun laptop doen dan dat ze ook op een tablet doen alleen met het gemak van een fysiek toetsenbord.

Alles bij de hand met een Chromebook

Zoals we ook al van de Android systemen gewend zijn is een Chromebook standaard uitgerust met alle bekende Google apps, denk hierbij aan Gmail, Google apps, Google zoeken en ga zo maar door. Een van de grote voordelen van een Chromebook is tevens dat hij super snel opstart (5 seconden) en u meteen aan de slag kunt gaan. Tevens wordt er op de achtergrond continue doorontwikkeld door de ontwikkelaars van Google zodat hij regelmatig voorzien wordt van allerlei updates die zonder dat u het doorheeft op de achtergrond geïnstalleerd worden waardoor hij volgens Google veilig is en blijft, volgens zeggen hoeft u hierdoor zelf geen rekening te houden met firewall en anti-virus software.

Waar u ook bent alles is bij de hand

ChromebookLogoDoor de verschillende synchronisatie technieken die Google ingebouwd heeft en met behulp van een Google Drive heeft u waar u ook bent ter wereld, als u maar internet heeft altijd de beschikking over uw foto’s, documenten, video’s en wat u nog maar meer wilt synchroniseren. Tevens kunt u op deze manier ook makkelijk synchroniseren tussen uw eventuele tablet en/of smartphone. De Chromebook is primair ontwikkeld om altijd een verbinding met het internet te hebben omdat u dan het meeste uit uw apparaat haalt, maar u kunt zeker ook offline werken. Als u bijvoorbeeld onderweg bent is het gewoon mogelijk om in uw offline mail te kijken en te werken, documenten verder te maken en zodra u weer ergens online bent wordt het meteen gesynchroniseerdalgemeen 728x90

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Computer kopen
Logo
Shopping cart