Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Laptop kopen

Een laptop kopen

Waar moet je nu op letten bij het kopen van een laptop? Dat is de vraag die vaak voorbij komt en waar wij u mee willen helpen. Een laptop kopen kan namelijk bij vele verschillende fabrikanten en winkels, maar soms zijn er zoveel modellen beschikbaar dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Want is snelheid nou een must, en wat voor een budget moet je nu minimaal hebben om een laptop te kopen die niet na 1 jaar al afgeschreven is omdat hij geen eens meer een Facebook spelletje kan spelen. Wij hebben diverse categorien gemaakt met daarbij verschillende eisen, lees snel verder als u meer wilt weten.

1. De huiskamer laptop

U wilt een laptop hebben zodat u of uw kind even snel het internet op kan, maar ook fatsoenlijk een tekst kan typen in Word en zo af en toe een foto kunnen bewerken? Dan is dit de laptop keuze die het beste voor u zal zijn. De huiskamer laptops die we voor u uitgekozen hebben zijn allemaal in staat om de standaard huis, tuin en keuken programma’s vlekkeloos te draaien en ietsje meer. U moet hier echter niet van verwachten dat hij grafische toepassingen zoals de nieuwste games, videobewerking etc. kan draaien, want daar is deze huiskamer laptop niet goed geschikt voor. Een laptop kopen in deze categorie zit meestal rond de 500 – 700 euro en is voorzien van bijna alle gemakken die je van een laptop kan verwachten, mocht u iets meer willen dan zou u naar onze Multimedia laptops moeten kijken.

MEDION-AKOYA-P6647De MEDION-AKOYA-P6647

Deze laptop is voorzien van alle luxe die je maar kunt verwachten van een laptop en hiermee heeft Medion een mooi model mee uitgebracht. Waar in het verleden Medion de naam had dat het budget zooi was, is dat allang niet meer het geval net zoals met deze Akoya P6647. Hij is voorzien van een standaard 15,6″ scherm en is daarmee groot genoeg, helaas niet full HD maar door zijn prijs van onder de 700,- op het moment van schrijven is dat ook niet gek, zeker niet als je kijkt naar de rest van de specificaties.

De Akoya P6647 is namelijk voorzien van een vlotte I5 processor welke draait op 2,6Ghz en is daarmee erg rap, verder is hij voorzien van 8GB intern geheugen een een vlotte videokaart namelijk de Geforce GT825M met 1GB geheugen waardoor je de meeste games ook nog op zou kunnen spelen, misschien niet met de hoogste instellingen maar stiekem is de Medion Akaya P6647 een echte krachtpatser voor relatief weinig geld.

Verder is de Akoya P6647 voorzien van alle gemakken die je van een laptop kunt verwachten en er wordt standaard Windows 8.1 meegeleverd.

Voor meer informatie en actuele prijzen klik hier

 

Computer kopen
Logo
Shopping cart