Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Gaming computer – zelf samenstellen of kant-en-klaar kopen online?

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

medion-P57090Je houdt van gamen, je wilt graag zoveel mogelijk nieuwe spellen kunnen spelen op de hoogste resoluties en genoeg frames? En je wilt eigenlijk ook een investering doen die niet met een aantal maanden al niets meer waard is? Dan probeer ik u alvast wat tips mee te geven voor het zelf samenstellen van een game pc of natuurlijk een gaming pc welke al compleet genoeg is en als het even meezit ook goed geprijsd is. Wij hebben voor u een top 3 aan game pc’s samengesteld verdeeld over verschillende budgetten. Want als je genoeg geld er voor over hebt kan je natuurlijk het beste van het beste kopen, maar ook met minder geld kunt u toch een vette game pc samenstellen. Hoe? Lees dan snel verder.

Zelf samenstellen of kant en klaar online kopen?

Als u verstand van zaken heeft over hoe een computer in elkaar zit, en hoe u het meest aantal frames per seconden uit een computer kunt toveren dan weet u waarschijnlijk wel hoe u zelf een echte game pc kunt samenstellen en dan is een game pc zelf samenstellen waarschijnlijk ook een koud kunstje voor u. Voor degene die nog nooit een computer kast open hebben gemaakt of dat ze op zijn hoogst een keer een harde schijf of geheugenbankje hebben bijgeplaatst…. ons advies is dan om een kant en klare game pc te gaan kopen. Want hoewel een computer qua samenstellen en qua specificaties de laatste jaren wel een stuk makkelijker geworden is, is de truc bij een game pc toch echt om de juiste samenstelling van onderdelen te hebben, zodat u niet bezuinigd op de verkeerde onderdelen. Er zijn genoeg computerzaken waarbij je goed advies krijgt, maar onze ervaring leert dat er al genoeg kant en klare game pc’s op de markt zijn en continue vernieuwd worden, en dat ook nog eens voor een scherpe prijs dat zelf samenstellen eigenlijk niet meer loont.

De game pc top 3 van dit moment

Bij deze hebben we voor u een game pc top 3 samengesteld, wilt u meer informatie over 1 van deze systemen dan kunt u dit opvragen via bijgaande link bij elk van deze systemen. De computer systemen zijn stuk voor stuk gericht op de (fanatieke) gamers, maar kunnen natuurlijk ook voor alle andere computer zaken gebruikt worden welke natuurlijk ook lekker soepel en snel zullen draaien.

medion-x5311-e1. De Medion Erazer X5311 E

Medion heeft met de Erazer serie een stel krachtpatsers op een lijn staan welke eigenlijk stuk voor stuk ideaal zijn om te gamen, maar de Erazer X5311 E editie is wat ons betreft qua prijs/kwaliteitsverhouding toch echt de winnaar. Voor de prijs waarvoor hij verkocht wordt en wat erin zit is dit toch eigenlijk geen geld. Om zomaar een paar specificaties op te noemen, een SSD van maar liefst 512 mb waar u uw meeste gebruikte games op kunt installeren en binnen secondes opstarten, een zware I7 processor zodat games die nog steeds op de processor leunen voorbij vliegen en een uitstekende videokaart met 3GB DDR 5 geheugen waardoor u qua frames op een hoge resolutie moeite moet doen om onder de 60fps te komen.

Deze game pc is wat ons betreft dan ook een echte winnaar en ook zeer toekomstgericht want met deze specificaties hoeft u niet bang te zijn om binnen een jaar achter te lopen, we doen geen uitspraken over meerdere jaren want dat kan je in de computer wereld eigenlijk toch nooit doen, maar stiekum weet je gewoon met deze game pc heb je jaren plezier!

De specificaties allemaal op een rijtje:

Intel® Core™ i7-4770 processor
Windows 8.1
NVIDIA® GeForce® GTX780-videokaart met 3 GB DDR5 videogeheugen
16 GB DDR3 intern geheugen
512 GB SSD
2 TB harde schijf
Dual Layer CD/DVD-ReWriter
gigabit netwerkkaart
DataBay 3,Hot-Swap bay
USB 3.0
WiFi b/g/n

Op dit moment krijgt u ook nog het spel Watch Dogs gratis erbij als u deze pc nu besteld

alternate-p3272. De Alternate Zenit P327 Gaming pc

Een goede 2e keus voor een Gaming pc is de Alternate gaming pc welke als type nummer de P327 heeft meegekregen. Qua specificaties ligt dit systeem heel dicht bij het Medion systeem van hierboven alleen hij is net ietsjes lichter, echt net. Qua pure opslag heeft dit systeem met een SSD van 256 GB een kleinere disk erin zitten, maar met de videokaart welke een AMD R9 290 welke voorzien is van 4GB DDR5 geheugen heeft hij weer net een pluspuntje op het Medion systeem. Kortom deze gaming computer is bijna net zo goed als het Medion systeem, alleen het Medion systeem vinden we nipt een winnaar doordat deze net wat completer is en scherper geprijsd. Maar dit systeem raden we u ook zeker aan, want hij staat niets voor niets op de 2e plek.

De specificaties allemaal op een rijtje:

Intel® Core™ i7-4770 processor
Windows 7 – 64bits
AMD Radeon R9 290 videokaart met 4 GB DDR5 videogeheugen
16 GB DDR3 intern geheugen
256 GB SSD
3 TB harde schijf
Blu-Ray Brander
Gigabit netwerkkaart
USB 3.0
WiFi b/g/n

Klik hier voor meer informatie over deze gaming computer van Alternate en de eventuele opties

paradigit-extreme3. Paradigit Extreme III

Dit is het meest krachtige systeem in onze top 3 maar ook meteen het duurste systeem en vandaar dat hij ook uiteindelijk op plaatsje 3 gekomen is. Met deze gaming pc haalt u namelijk echt een beest in huis waar je u tegen zegt. Deze gaming computer wordt door Paradigit zelf samengesteld en hierdoor ook regelmatig van kleine maar toch nuttige updates voorzien. Dit systeem moet het vooral hebben van zijn zware processor en goede videokaart. Uiteindelijk is de GPU iets zwakker dan dan bovenstaande systemen dus voor dat betreft doet hij iets onder, maar met zijn Geforce GTX 760 met 2GB DDR5 geheugen heeft u nog steeds een enorme krachtpatser in huis.

De specificaties allemaal op een rijtje:

Intel® Core™ i7-4930 processor
Windows 8.1
NVIDIA® GeForce® GTX760-videokaart met 2 GB DDR5 videogeheugen
8 GB DDR3 intern geheugen
256 GB SSD
2 TB harde schijf
Dual Layer CD/DVD-ReWriter
Gigabit netwerkkaart

Wilt u zien wat de prijs wordt en wat voor aanvullende opties zijn van deze Extreme Paradigit Gaming computer systeem?

Conclusie

Alle top 3 gaming computers zijn stuk voor stuk krachtpatsers welke u fantastische graphics op het scherm weergeven tijdens het spelen van uw favoriete game. Natuurlijk zijn er nog veel meer gaming pc’s welke ook goed zijn, maar u moet er rekening mee houden dat veel systemen voor bijvoorbeeld een 500,- gewoon niet voorzien zijn van actuele hardware, waardoor uw games al snel gaan schokken en stotteren. Met deze 3 pc’s haalt u stuk voor stuk goede systemen in huis welke hier de komende jaren geen last van zouden mogen hebben.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Computer kopen
Logo
Shopping cart