Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Apple Imac

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Een van de best verkochte all in one pc’s is toch met de stip de Apple Imac. Volgens sommige is het geen normale computer omdat het merk Apple erop staat en er geen Windows op draait, maar niets is minder waar. De Apple Imac serie heeft namelijk alles wat je maar van een computer kan verwachten en dat allemaal gestopt in een prachtig design. Het scherm is flinterdun en strak vormgegeven, het 21,5″ scherm heeft zoals u van zo’n scherm kan verwachten een Full HD resolutie en dat in samenwerking met het paneel wat erin zit geeft dit prachtige resultaten. Niets voor niets worden de Imacs nog steeds veel gebruikt in de grafische industrie.

Tevens beschikt de Imac over actuele specificaties waarbij je kan denken aan een krachtige I5 processor van Intel en een 1 TB hardeschijf. Deze Imac is voor alles te gebruiken, van internetten t/m tekstverwerken en natuurlijk ook voor je foto collectie te bewerken. Voor de Windows fans heeft Apple een mogelijkheid ingebouwd zodat u toch Windows ernaast zou kunnen installeren dus eigenlijk haal je met deze Imac een prachtig apparaat in huis en zeker niet in een computerkast verstopt hoeft te worden, want hij mag gezien worden.

apple-imacKorte omschrijving:

Intel® Core i5-Quadcore 2,7Ghz processor
OSx Mavericks
Intel® Iris Pro Graphics
Beeldscherm: 21.5” (1920×1080)
8 GB DDR3 geheugen
WiFi b/g/n
1 TB harde schijf (5400 RPM)
DVD/CD brander

Alle producten van Apple zijn scherp geprijsd en worden voortdurend doorontwikkeld waardoor een Apple computer bijna jaarlijks voorzien wordt van upgrades van de CPU, geheugen en GPU’s. Hierdoor heeft u met de aankoop van een Apple computer altijd een mooie en snelle computer in huis die vele jaren mee kan gaan. Apple is een merk wat staat voor hoge kwaliteit en kwaliteitseisen wat zeker te merken is, er worden namelijk alleen A+ materialen gebruikt voor zowel de vormgeving als wat er in de computers zit.

Voor meer informatie over de Apple Imac en de actuele prijs klik hier.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Computer kopen
Logo
Shopping cart