Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Nieuwe telefoon kopen – Welke dan?

Aanbiedingen score-1
Aanbiedingen score-1

De telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. 20 jaar geleden had niemand er nog een en werd er zelfs geroepen dat het niets zou worden. Waarom zou je buiten de deur nu bereikbaar willen zijn? Anno 2019 weten we echter wel beter. De telefoon is niet meer weg te denken. Het is zelfs zo erg aan het worden dat er diverse regelgeving is om het telefoon gebruik te reguleren in het verkeer. Sommige restaurants hebben ook al een verbod op telefoon gebruik, al heeft dit als reden om een gezellig restaurant te hebben i.p.v. dat iedereen naar een schermpje kijkt. De eisen van een telefoon zijn ook in de loop der jaren flink veranderd. Het begon echt als telefoon, je moet ermee kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Het smsje was ook vrij snel geintroduceerd en daarna ging het snel. Van MMS naar WAP, GPRS, 2G, 3G,4G en over niet al te lange tijd het 5G netwerk. De naam telefoon of mobiele telefoon dekt ook allang de lading niet meer. We praten dan tegenwoordig ook over de smartphone. Bellen is een ondergeschikt dingetje en de eisen voor het gebruik van de smartphone zijn ook steeds hoger. Hij moet alle apps kunnen draaien, mooie camera hebben, snel te ontgrendelen met vingerprintscanner of gezichtsherkenning etc. Alleen wat veranderd nu echt? Welke telefoon is nu het beste waar voor je geld? Hieronder licht ik een paar mooie telefoons voor je uit waar je wat mee kunt hopelijk.

Toppers op een rijtje gezet

Om te beginnen met een echte topper wat mij betreft, de Samsung Galaxy S10. Is deze vernieuwend? Nee, maar waarom zou je hiervoor dan kiezen? Tja goede vraag. Als je toe bent aan een nieuw toestel in ieder geval. Prijstechnisch gezien is de Samsung Galaxy S10 zeer interessant voor degene die weer minimaal 2 jaar met een toestel willen doen. Met de Samsung Galaxy S10 haal je namelijk een krachtige telefoon in huis welke draait op de nieuwste Android versie. De camera is sterk en geeft je uitstekende kwaliteit foto’s, er zitten vele technische hoogstandjes in verwerkt en het scherm van de Galaxy S10 is misschien wel het beste scherm van dit moment. Hieronder de belangrijkste eigenschappen op een rijtje:

Specificaties Samsung Galaxy S10

  • Schermgrootte 6.1 inch
  • Resolutie 3040×1440
  • Schermtype Amoled
  • Pixeldichtheid 540 ppi
  • Android 9 standaard ge├»nstalleerd.
  • Cameraresolutie 12 megapixel
  • Front-cameraresolutie 10 megapixel
  • Accu Capaciteit 3400 mAh
  • Verder zijn o.a. de volgende features aanwezig: Geo tagging, Gezichtsherkenning, GPS, Accelerometer, Gyroscoop, Proximity sensor, Kompas en de Vingerafdrukscanner.

 

Computer kopen
Logo
Shopping cart