Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Medion

Aanbiedingen score-1
Aanbiedingen score-1

We hebben meerdere producten van Medion op onze website staan en het zijn over het algemeen stuk voor stuk kwaliteitsproducten ook al zouden veel mensen die niet zeggen. Dit komt door de “slechte” naam die Medion producten in het begin meekregen omdat Medion in Nederland pas echt bekend werd door de verkoop via de Aldi. Inmiddels heeft Medion i.s.m. de Aldi nog regelmatig leuke acties waardoor u heel voordelig een nieuwe computer kunt kopen, maar de echte scherpe leuke acties van vroeger zijn we al een tijdje niet meer tegengekomen.

Wie is Medion?

Medion is een Duits bedrijf wat toch al een aantal jaren bestaat, ze verkopen meerdere producten maar hun core business is toch wel het vervaardigen van allerlei computer materiaal. Denk hierbij aan navigatiesystemen, camera’s, randapparatuur, laptops, tablets en natuurlijk computers.

Medion kwaliteit

De kwaliteit van Medion producten is de laatste paar jaar echt goed te noemen en doordat ze ook in Nederland servicepunten hebben, o.a. via de Mediamarkt hun producten verkopen merken we dat het merk echt sterk verbeterd is. Mocht er toch wat met uw Medion product zijn dan wordt dit zo snel mogelijk voor u opgelost. Dus kortom de kwaliteit van het merk Medion is sterk verbeterd en kunnen we misschien al wel voorzichtig onder de A-merken gaan schuiven.

Medion Akoya

De computer lijn van Medion begint bij de Medion Akoya lijn, tegenwoordig vallen hier praktisch alle desktop computers en laptop computers onder. Deze zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, en dus ook in verschillende prestatiesklasses. U kunt namelijk al een computer kopen voor onder de 400,- maar er zijn ook systemen bij van rond de 2000,-.

Klik hier voor alle Akoya systemen

Medion Erazer

Als u voor echte prestaties wilt gaan en ook wat meer budget over hebt dan is de stap naar de Erazer serie van Medion een aanrader. Hier zijn alle componenten van de pc iets beter dan die van de Akoya lijn en dit alles bij elkaar zorgt voor een stuk meer performance met het spelen van games en/of videobewerking. De Medion Erazer lijn is dan ook specifiek voor deze doelgroep ingericht.

Medion Tablets en meer

Medion is de laatste jaren ook steeds meer bezig met een goede tablet lijn op te zetten. Ze hebben tegenwoordig een Windows 8 tablet lijn en ze zijn ook nog steeds bezig met het ontwikkelen van de Medion Lifetab welke op basis van Android draait.

Computer kopen
Logo
Shopping cart