Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

HP Pavilion 15 P035nd – Review

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

HP heeft vele laptops op de markt staan, maar de HP Pavilion 15 – p035nd springt er in zekere zin toch wel een beetje bovenuit. Niet perse omdat deze laptop nu echt een krachtpatser is, of omdat deze super goedkoop is, maar meer omdat de prijs/kwaliteitsverhouding gewoonweg goed te noemen is! Lees snel verder als u nieuwsgierig bent waarom we tot deze conclusie gekomen zijn.

Algemene indruk

HP staat bekend om zijn grote assortiment aan laptops, computers en nog veel meer computer gerelateerde apparatuur en dat zijn ze al tientallen jaren, en bij de HP Pavilion 15 p035nd zie je dit terug in eigenlijk alles. Deze laptop is namelijk door HP op de markt gezet als alleskunner en dat zie je ook in de specificaties terug, denk hierbij aan een Full-HD scherm, i5 processor en 8GB DDR3 geheugen. Ook de mobiele videokaart waar ze bij HP voor gekozen hebben is er eentje waar je toch best wel aardig serieus mee kan gaan gamen, de GT840m chip van Nvidia die erin zit met maar liefst 2GB geheugen is er namelijk eentje die aardig me kan lopen.

Onze algemene indruk van de p035nd van HP is gewoon goed te noemen, hij is robuust gebouwd en voelt ook stevig aan, dus het is een laptop die je voor ons gevoel makkelijk overal mee naartoe kan slepen. Dit in tegenstelling tot diverse andere fabrikanten waar je soms het gevoel hebt dat de goedkoopste plastic is gebruikt om de boel bij elkaar te houden. Hier heeft deze Pavilion dus geen last van, verder heeft hij als feature het Beats Audio systeem aan boord, wij moeten eerlijk zeggen dat het geluid zeker niet slecht is maar dat je nou zegt dat dit een meerwaarde heeft……..Nee niet meteen volgens ons, het is gewoon goed.

hp-pavilion-15-p035ndDe Prestaties van de Pavilion p035nd

Voor velen misschien wel het belangrijkst, namelijk wat zijn de prestaties van deze Pavilion. Een marketing praatje is een ding, maar wat hij in de praktijk doet is natuurlijk een 2e. Wij hebben diverse programma’s en games geprobeerd en onze conclusie is dat deze laptop een dikke voldoende scoort als allrounder.

Qua programma’s heeft deze laptop eigenlijk nergens een issue mee, door de ingebouwde Hybride HDD en deze i.s.m. Windows 8.1 zorgt ervoor dat de laptop in zo’n 15 seconden opgestart is en klaar voor gebruik is, tevens start hij de standaard programma’s als een Internet Explorer etc. binnen een klik meteen op zonder na te denken. Tevens hebben we een simpele video bewerkt met Pinnacle studio en ook deze heeft eigenlijk nergens moeite mee, videos renderen is geen issue en ga zo maar door.

Op het gebied van gamen kan deze laptop ook prima mee. Of het nu de nieuwste Call of Duty is of een uitgebreide game als Civ. Met het Full-HD scherm en de krachtige videokaart kan hij eigenlijk alles moeiteloos afspelen.

Helaas ontbreekt het ons aan concrete benchmarks op dit moment, maar deze zullen we op termijn toevoegen.

Conclusie

Wilt u de HP Pavilion 15-p035nd kopen? Dan zouden we dat zeker aanraden als u op zoek bent naar een laptop die zo’n beetje alles kan. Je kan er op gamen, videobewerken, fotobewerken en natuurlijk ook gewoon gebruiken voor de standaard huis zaken. Het is een investering die zeker jaren meegaat als we kijken naar onze ervaring en de specificaties die deze laptop heeft, dus u zult hier eigenlijk geen miskoop aan kunnen doen.

Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid

Computer kopen
Logo
Shopping cart