Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Medion Lifetab E7315

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Tegenwoordig heeft elke fabrikant er bijna wel een, namelijk een tablet zo ook Medion. Medion is rond 2011 begonnen met de Lifetab serie en zijn er inmiddels al redelijk bekend mee aan het worden en met de Medion Lifetab E7315 hebben ze weer een mooi apparaat op de markt gezet. De Lifetab E7315 is een tablet met een beeldschermformaat van 7″ en draait op de nieuwste Android 4.2.2. en is hierdoor helemaal up2date.

De features van de Lifetab 7315

Eigenlijk is deze Lifetab E7315 voorzien van alles wat je maar van een tablet kan verwachten. Door zijn 7″ is hij makkelijk overal mee naartoe te nemen en past hij ook in de binnenzak van bijvoorbeeld je jas. Hij is voorzien van 8GB intern geheugen waardoor je je apps makkelijk hierop kunt installeren en mocht dit niet genoeg zijn is hij makkelijk uit te breiden met een MicroSD kaartje welke al verkrijgbaar zijn van 64GB, dus opslag zal geen issue worden. Tevens is hij voorzien van een rappe Quadcore processor met een snelheid van 1,6Ghz. Het scherm is natuurlijk multi-touch en door de ge├»ntegreerde camera kunt u foto’s maken of zelfs skypen.

Een toptablet?

Er zijn vele tablets op de markt met als bekende natuurlijk de Apple Ipad en de Samsung Galaxy serie, Medion probeert hier marktaandeel van te winnen en met deze Lifetab zijn ze op de goede weg ook al zijn de specificaties niet top te noemen. Waarom ze niet top zijn?

Het komt erop neer dat de nieuwste Apple Ipads en Samsung Galaxy Tabs een snellere processor hebben en een beter schermresolutie, maar let op!!! Nu volgt de reden waarom we deze Medion Tablet wel zouden aanraden, namelijk de PRIJS! Deze tablet is net iets meer dan 100,- dus voor de prijs van een Ipad heeft u 4 van deze tablets terwijl u met de Medion Lifetab ook eigenlijk alles kan doen wat een tablet tegenwoordig moet kunnen.

Wilt u meer informatie over de Medion Lifetab E7315 klik dan hier voor meer informatie

Tags:

Computer kopen
Logo
Shopping cart