Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Medion tablet – Meerdere keuzes voor een leuke prijs!

Aanbiedingen score+1
Aanbiedingen score+1

De Medion Tablet’s zijn leuke tablets voor een mooie prijs. Met de Medion LifeTab serie haalt u een tablet in huis welke voorzien is van het Android besturingssysteem. Daarmee zijn de Medion tablets enigszins te vergelijken met de Samsung Tab serie. Met inmiddels meerdere modellen is het dan ook raadzaam om de Lifetab tablets eens te bekijken. De tablets van het merk Medion zijn niet zo spectaculair vernieuwend qua design, maar wat is er inmiddels ook te verbeteren? Of je nu naar de nieuwste Ipad kijkt of de beste Samsung Tab tablet. Allemaal zijn het platte tablets met een steeds dunner wordende bezel. Het gaat dan ook vooral om wat erin zit en hoe eenvoudig het scherm te bedienen is.

Kleine variant en normale variant

Op dit moment zijn er nog diverse varianten van de 10,1″verkrijgbaar bij Medion. Je moet daarbij even goed opletten op o.a. de versie van Android. De oudere modellen draaien nog op Android 7, en het is ons niet bekend of deze nog een update krijgen. Met o.a. een WUXGA beeldscherm en IPS techniek zijn de diverse modellen voorzien van een goed display. De specificaties zijn dus wel in orde voor een standaard tablet. De grote vraag is waarom zou je een Medion tablet gaan kopen en niet een Apple Ipad of een Samsung Tab tablet.

Beste keus tablet is wat Medion hier zelf over zegt. Als je kijkt naar de Medion LifeTab 4G HD x10302 ( korte type nummers hebben ze niet van gehoord). Dan klopt het wel gedeeltelijk wat ze beweren. Als eerste de specificaties:

  • De MT 8783 octa-core processor
  • 32GB intern opslag geheugen
  • 2GB werkgeheugen
  • Resolutie 1920×1200
  • WiFi en 4G verbinding
  • Bluetooth 4.0
  • Android 6.0

Wat opvalt is dat de specificaties niet verkeerd zijn op de stock Android versie na. Deze is wel te updaten naar versie 7.0 als we de Medion community moeten geleven, maar versie 8 van Android zal hier niet officieel op komen. Dit hoeft niet perse een nadeel te zijn. De processor is namelijk rap genoeg en met versie 7 van Android kan je voorlopig nog met gemak alle apps en games gebruiken vanuit de Play Store. En als je kijkt naar de huidige prijs dan is het op het moment van schrijven 199,-. Dat is geen geld voor een fatsoenlijke 10,1″ tablet! Meer informatie en levertijd over de Medion x10302 vind u hier.

 

 

Computer kopen
Logo
Shopping cart