Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Kobo ereader

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

De beste ereaders van dit moment komen van Kobo vinden wij zelf. Waar je natuurlijk ook vele andere ereader fabrikanten hebt als een Sony, Icarus, Autovision en de Kindle van Amazon heeft Kobo bij ons toch wel een streepje voor. Waarom?

Eigenlijk heel simpel, Kobo blijft innoveren! Waar de andere fabrikanten een mooi 6″ apparaat op de markt hebben gezet en daar marginaal op verbeteren, biedt Kobo u steeds weer nieuwe features, want de tijd dat een ereader moest beschikken over een E-ink scherm en lange accuduur is niet meer, als consument verlangen we meer van een ereader aangezien we anders net zo goed kunnen overstappen op een tablet.

De features van een Kobo ereader

Naast een goed werkend E-ink scherm met de speciale Clarity screen techniek hebben de meeste Kobo ereaders van nu ook de beschikking over o.a. Wifi, Touchscreen, ingebouwde verlichting (welke ze comfort lightning noemen) en binnenkort komt er weer een nieuwe feature bij, namelijk (spat) waterdicht. Hierdoor word het lezen van een ebook nu wel heel comfortabel.

Wilt u meer informatie over een ereader kijk dan eens op ereader.nl

Waarom een ereader?

De ereader is een aantal jaar geleden op de markt gezet omdat er steeds meer behoefte was van het lezen van een boek op een klein apparaat i.p.v. steeds slepen met kilo’s boeken op vakantie, in de trein of bus. De ereaders kwamen in een lastige markt terecht omdat de eerste goed werkende tablets rond deze tijd ook uit kwamen, maar een ereader heeft altijd als voordeel gehad dat het scherm wat hiervoor ontwikkeld is veel rustiger vanaf te lezen is dan een boek op een tablet. Dit komt doordat een ereader de beschikking heeft over de e-ink technologie, hierdoor hoeft het scherm niet verlicht te worden om toch vanaf te kunnen lezen, waar bij een tablet het licht vanachter het scherm komt waardoor je dus als het ware tegen het licht in kijkt. Nog een voordeel van de ereader is dat de accuduur met de meeste ereaders toch al snel 1 a 2 maanden lang meegaat, ja u leest het goed.

Boeken zijn goedkoper

Naast het feit dat een ereader ook een stuk goedkoper is dan een tablet zijn ook de boeken veel goedkoper of zelf soms gratis. Waar je vroeger wel eens een gratis boekje kreeg bij een boekenweek, of goedkoop op de kop kon tikken tijdens een braderie is met de komst van de digitale boeken er een wereld open gegaan. Veel boeken die “oud” zijn en waarvan de auteursrechten verlopen zijn, zijn inmiddels door bijv. DBNL, Project Gutenberg en Google Books gratis online gezet. U kunt deze ebooks gratis downloaden, waardoor de prijs van een ereader ineende nog veel goedkoper word en u eigenlijk snel de investering terug heeft verdiend.

Tags:

Computer kopen
Logo
Shopping cart