Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Asus MeMo Pad 10,1″

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

asus-memo-padDe Asus MeMo Pad 10,1″ is een nieuwe betaalbare Android tablet met leuke specificaties. Hij draait op een 1,6Ghz Quadcore processor waardoor vele taken op deze tablet voorbij vliegen. Tevens heeft deze tablet door de meegeleverde accessoires de mogelijkheid om eenvoudig en snel d.m.v. een USB stick of externe schijf gegevens over te zetten.

Budget model of toch een aanrader?

Qua specificaties van deze Asus MeMo pad zou je in eerst instantie zeggen dat het toch een budget model is en dat is niet perse een negatief aspect, aangezien de prijs inderdaad ook heel scherp is. Maar als je een beetje met deze tablet gaat spelen kom je er toch wel achter dat het een mooie soepele tablet is. De term budget model is bij dit model van Asus ook meer van toepassing op het scherm wat niet full HD is, maar voor degene die een mooie tablet wilt hebben en niet de hoofdprijs wil betalen is het zeker wel een aanrader. Door zijn snelle quadcore processor en zijn 1GB intern geheugen opent hij alle programma’s moeiteloos, en ondanks zijn lagere resolutie weet de MeMo pad toch een scherp beeld neer te zetten, waardoor je als snel de term Full HD vergeet. Kortom het is een budget model, maar zeker een aanrader voor degene die een mooi apparaatje in huis willen halen.

De bijzonderheden van de Asus MeMo pad 10,1″

Naast de al eerder genoemde rappe quadcore processor en het 1GB werkgeheugen is de MeMo Pad voorzien van een strak IPS scherm waardoor de kijkhoek erg goed te noemen is, tevens ondersteund het scherm tot wel 10 punten met de multitouch technologie waardoor hij uitermate geschikt is om te gamen etc. Tevens is hij voorzien van 2 camera’s waardoor je zowel aan de voor- als de achterkant een camera hebt zitten.

Korte omschrijving:

Kleur: Wit
Schermgrootte: 10,1″
Resolutie: 1280*800 pixels
Processor: 1,6 Ghz Quadcore Processor
Geheugen: 1GB intern
WIFI: B/G/N
Opslag geheugen: 16GB
Geheugenkaartslot:  microSD, microSDHC, microSDXC
Besturingssysteem: Android 4.2
Bijzonderheden: Geschikt als E reader, mediaplayer, Kompas, Accelerometer.

Klik hier voor meer informatie over de Asus MeMo Pad 10,1″

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Computer kopen
Logo
Shopping cart