Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Fortnite en Apex legends op je computer

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Wie houd van online gamen kent ze allebei wel. Het afgelopen jaar was het Fortnite wat wereldwijd bekend werd. Een online shooter waarbij je in een speelwereld terecht komt met 99 andere gamers. De bedoeling van Fortnite is als laatste overblijven terwijl de speelwereld steeds verder krimpt. Fortnite is om meerdere redenen populair geworden en behoud voorlopig ook nog de status van populairste shootergame online. Dit komt mede door de dansjes, de continue veranderende speelwereld en vele leuk extra skins, wapens, specials en speelvarianten. Met Apex legends is er echter wel een gewaagde concurrent bijgekomen. Eigenlijk in de basis is Apex Legends een kopie van Fortnite alleen dan wat meer voor de oudere gamers. Je ziet net even wat meer geweld, bloed en rauwere wapens. Het comic voorkomen van een Fortnite is bij Apex Legends net even wat grauwer en soberder. Waar Fortnite al populair is van jongens (en meisjes) vanaf een jaar of 8 ondanks de Pegi leeftijdswaarschuwing van 12 jaar, zal Apex Legends toch wel voor de 12 plus pas geschikt bevonden worden. (ook al heeft deze nu een Pegi waarschuwing van 16 jaar). Qua graphics is Apex Legends ook wat zwaarder.

Computer kopen voor Fortnite

Heb je al een computer, Xbox one of Playstation 4 dan is de kans klein dat een nieuwe computer kopen nodig is. Het grote voordeel van Fortnite is dat hij al speelbaar is op een computer van de laatste 6 jaar. Op de Xbox one en de PS4  is het goed speelbaar en de graphics zien er goed uit. Het leuke van Fortnite is dat je kan samenspelen met alle platforms. Waar je bij praktisch elke game die je online gaat spelen alleen medeconsole genoten kan ontmoeten. (Xbox one spelers zien alleen Xbox one spelers, PS4 spelers alleen….. je snapt hem wel). Echter volgens velen waaronder ikzelf is een shooter spelen op de computer toch wel het fijnst. Met een toetsenbord en muis heb je naar mijn mening toch de beste ervaring en kan je het beste mikken. Daarnaast kan je de graphics op een computer veel hoger krijgen als op een spelcomputer. Hiervoor heb je echter wel een uitstekende videokaart nodig.

Een computer kopen speciaal voor Fortnite is voor de echte gamer misschien wel een must. Heb je echter nog een vrij recente computer (jonger dan 3 jaar) dan is het misschien ook wel de moeite waard om eens te kijken naar een upgrade. Een nieuwere videokaart en een SSD doen al wonderen voor de performance en de graphics van o.a. Fortnite. De prijs hiervan is een stuk voordeliger dan die van een compleet nieuwe computer. Om te weten of jou computer nog voorzien kan worden van een upgrade kan je het beste even contact opnemen met degene die jou computer geleverd heeft of iemand die verstand heeft van computers. Wij kunnen jou hier natuurlijk ook wel van advies voorzien. Laat een reactie achter op deze pagina en wij geven je zo snel mogelijk advies!

Computer kopen voor Apex Legends

Hier geld eigenlijk hetzelfde voor als bij Fortnite. Apex legends vraagt wel iets meer van de computer dan Fortnite, maar toch is deze nog prima speelbaar op een computer van zo’n 5 jaar oud. Echter je merkt dit wel in bepaalde graphics en details. Wij raden dan ook aan als je regelmatig gaat gamen om eens te kijken naar een upgrade of een nieuwe computer. Zeker als je van plan bent om de komende jaren lekker te gamen kan het een genot zijn om iets meer geld te investeren in een goede computer. Een computer kopen voor Apex legends doe je dan vooral voor de performance en mooiere graphics. Het voordeel van betere graphics is daarbij natuurlijk ook dat je je omgeving veel beter in beeld krijgt.

Voor de actuele gamemonster computers van o.a. Medion kan je ook hier eens kijken

Computer kopen
Logo
Shopping cart