Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Medion Akoya E7425 – Goedkope ideale school laptop!

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Is deze laptop van Medion echt een alleskunner? De Medion Akoya E7425 heeft toch geen super processor met een Intel HD videokaartje is het toch ook geen patser? Dat klopt inderdaad. Met deze laptop haalt u een laptop in huis welke prima voldoet voor vele mensen, echter een gamelaptop is het niet. Echter je kan er wel degelijk vele spellen op spelen. We zien deze goedkope laptop dan ook vooral als de ideale school laptop. Je kan er heel veel mee, maar je moet er geen topprestaties van verwachten. Hieronder leest u wat u precies kunt verwachten van de prestaties, de prijs en waarom wij het een alleskunner vinden.

==>>> Klik hier voor de actuele prijs van de Medion E7425

Ideaal als school laptop

Je kind gaat naar school en heeft een laptop nodig. Dat is een opmerking die we veel voorbij horen komen. Wat voor een laptop ga je hier voor aanschaffen? En heeft mijn kind ook een iPad nodig of kan dit allemaal op de laptop? En wat gaat dit geintje mij nu kosten? Dat zijn belangrijke vragen welke wij gedeeltelijk kunnen beantwoorden. Vaak geeft een school al een advies waaraan een laptop moet voldoen. Echter het loont vaak wel om wat verder te kijken dan alleen het opzetje wat een school doorstuurt. Het kan namelijk zomaar zijn dat de school je een dure laptop aanbeveelt omdat deze in ieder geval 4 jaar mee kan doen. Echter dan zien wij vaak dat er bepaalde specificaties hieraan vast zitten welke de gemiddelde scholier over 4 jaar nog steeds niet gebruikt. Denk aan een dure videokaart en een zware processor. Dit zijn 2 zaken die een laptop prijs flink opdrijven, terwijl je deze voor de gemiddelde opleiding nooit nodig hebt. Tenzij je kind een grafische opleiding doet, daarin worden vaak wel andere adviezen in gegeven.

Met de MEdion Akoya E7425 haalt u een laptop in huis welke een goede basis is. Je moet hier geen grafische wonderen van verwachten. Een spelletje als Fortnite kan hier nu prima op gespeeld worden, ook simpele foto en videobewerkingen kan hij op dit moment prima mee overweg. De laptop van Medion is voorzien van een energiezuinige processor namelijk de 4415U Processor van Intel. Deze geeft een goede prestatie aan de laptop en gaat goed om met zijn energie en performance als de laptop op accu werkt. Ideaal om langere tijd zonder voeding te kunnen werken. Verder is de laptop voorzien van maar liefst 8GB werkgeheugen en een SSD van 128GB. Met een adviesprijs van 499,- op dit moment is deze laptop dan ook een budget laptop te noemen.

E7425 een echte alleskunner?

Op dit moment kan je praktisch alles wat je maar wilt met de Medion E7425. Medion heeft namelijk een degelijke laptop samengesteld voor een bijzonder nette prijs. Het ligt er natuurlijk wel aan wat je allemaal met deze laptop wilt kunnen doen. Voor het maken van schoolverslagen, op het internet surfen, stukje fotobewerking en ook wel videobewerking is prima mogelijk. Ga je echter wat meer vragen van een laptop zoals het maken van uitgebreide videorapportages of gamen dan haakt hij wel af. Als je dit wilt gaan doen moet je toch echt naar het (flink) duurdere laptop segment gaan. Met de Medion Akoya E7425 haalt u een goede budget laptop in huis, ideaal voor bijvoorbeeld een scholier.

Bekijk hier de actuele prijs en levertijden van deze Medion laptop.

Computer kopen
Logo
Shopping cart