Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Beginnen met Virtual Reality – De Medion Erazer X67054

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

De laatste jaren hoor je steeds meer de term Virtual Reality. In diverse apps op de telefoon kan je al in een virtuele omgeving stappen. Als grootste voorbeeld de Virtual reality setup van The Voice of Holland welke je bij de Plus supermarkt kon sparen. Echter echt virtual reality was dit ook weer niet. Je zet namelijk een telefoon in een soort houder welke je als bril op kunt zetten. Het geeft je een goede indruk van wat er mogelijk is, maar naar mijn mening is dit het toch niet. Als je echt in een virtuele omgeving wilt stappen moet je toch meer gaan kijken naar de professionelere oplossingen. Dit betekend echter niet meteen dat deze onbetaalbaar/duur zijn. De markt om Virtual reality is namelijk steeds groter aan het worden. Hierdoor word deze ook steeds betaalbaarder. Denk hierbij aan de Playstation 4 met Virtual reality pack waar al een paar leuke games voor uitgekomen zijn. Echter het grootste aanbod heb je echter nog steeds op de traditionele computer. Er zijn namelijk inmiddels vele honderden zo niet duizenden ontwikkelaars bezig om leuke virtual reality apps, games en programma’s te maken. Omdat heel de virtuele wereld nog vol in de ontwikkelingsfase zit, zijn de prijzen om hiermee te testen vaak nog laag. Je kunt je inschrijven om zaken te testen waardoor het zelfs gratis kan. Echter om mee te doen in deze virtuele wereld heb je wel de apparatuur nodig.

Computer kopen welke geschikt is voor virtueel te gamen <<<===

Computer voor Virtual reality

Een computer kopen welke geschikt is voor Virtual Reality. Qua specificaties moet je dan vooral op het type videokaart letten. De andere zaken zoals de processor, beschikbaar geheugen en snelheid van de SSD zijn daarbij ook belangrijk. Als je zelf een computer gaat samenstellen vraagt dan ook wel wat kennis. Een van de populairste videokaarten welke gebruikt word voor het renderen van de virtuele omgeving is de Nvidia GeForce GTX 1060! Deze kaart heeft namelijk veel rekenkracht, krachtig ddr5 geheugen en in combinatie met een solide systeem de ideale kaart voor je computer. Met het creƫren van een computer welke geschikt is voor de virtuele wereld kan je ook meteen praktisch elke game op de hoogste graphics spelen. Een mooi bijkomend voordeel toch.

Als je zelf niet zo handig bent met het bouwen van computers of hier totaal geen aandacht aan wilt besteden dan zijn er natuurlijk ook veel opties. Veel hardware fabrikanten hebben een kant en klaar systeem voor de virtuele wereld. In dit artikel zoom ik iets in op de Medion Erazer X67054. De Medion Erazer X67054 is namelijk een kant- en klaar systeem voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Natuurlijk zit hier de Nvidia GeForce GTX 1060 in met maar liefst 6GB DDR5 geheugen. Daarnaast is hij voorzien van een krachtige i7 processor van Intel, 256GB SSD en de Medion Erazer MR X1000 VR headset en controllers. Met dit systeem haal je echt een beest in huis welke bijzonder geschikt is voor praktisch elke virtuele wereld.

VR Headset van Medion

De VR Headset van Medion is bijzonder geschikt voor maar liefst 20.000 apps en games. Oftewel hij is compatible met de Windows Mixed Reality Platform wat op dit moment gigantisch aan het groeien is. Dit samen met uitstekend reagerend Bluetooth Motion Controllers zorgen ervoor dat je je lekker in de virtuele wereld kunt bewegen. Let op dat de VR headset net zoals eigenlijk elke fabrikant helaas nog wel voorzien is van een kabel welke naar de computer loopt. Dit komt omdat de hoeveelheid data welke van de computer naar de bril gestuurd moet worden zoveel is dat een draadloze oplossing vaak niet stabiel genoeg is. Tevens moet de bril ook gevoed worden. Er zijn al wel een paar brillen op de markt waarbij de computer in een soort rugzakje op je rug gezet kunnen worden zodat je “draadloos” rond kunt bewegen. Echter de prijs hiervan en de mogelijkheden zullen we het maar niet over hebben.

De Medion Erazer X67054 is in ieder geval de ideale computer om te kopen. Het is een krachtige pc welke praktisch helemaal compleet is om je huidige systeem te vervangen. De prijs is scherp en de mogelijkheden bijzonder groot.

Computer kopen
Logo
Shopping cart