Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Alternate de online computerwinkel

Aanbiedingen score-1
Aanbiedingen score-1

Er zijn vele computerwinkels in Nederland waar u terecht kunt om een computer te kopen of alleen onderdelen voor uw pc. Maar welke winkel is nou de beste keuze? Wij willen de komende tijd diverse computerwinkels voorzien van een review, waar we laatst al een artikel over het computermerk Medion geschreven hebben is het nu de beurt aan Alternate.

Wie is Alternate

Alternate is opgericht in 1998 als computerwinkel welke complete systemen verkoopt en allerlei soorten computeronderdelen. Met een overzichtelijke webshop en heldere leveringsvoorwaarden zijn ze in de loop der jaren enorm gegroeid en een van de grootste online computerwinkels geworden in Nederland en BelgiĆ«. Doordat de marges op computer apparatuur door concurrentie steeds lager geworden is, zijn ze de laatste jaren hun assortiment flink gaan uitbreiden en inmiddels kunt u naast het ruime aanbod aan pc’s, laptops, tablets en pc onderdelen nu ook hier terecht voor vele andere elektronische producten zoals bijv. scheerapparaten, audioapparatuur en andere huis, tuin en keukenapparatuur.

Alternate als computerwinkel

Omdat we ons focussen op Alternate als computerwinkel vertellen we u hier meer over. Wat meteen duidelijk is, is dat Alternate ondanks een groter assortiment aan niet computer gerelateerde producten nog steeds primair een computer leverancier is. Dit zie je o.a. aan het ruime aanbod aan complete computer systemen van praktisch alle grote merken. Denk hierbij aan de merken Dell, HP, MSI, Zotac en Apple, maar dit ziet u ook aan het ruime aanbod aan pc onderdelen.

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe computer dan bent u qua keuze op het juiste adres bij Alternate. U kunt namelijk kiezen uit diverse complete systemen en als u hier geen keuze uit kunt maken dan kunt u d.m.v. de pc bouwer ook nog een compleet customized systeem samenstellen welke door Alternate zelf gebouwd word. Hierdoor hoeft u zelf niet te sleutelen en kunt u wel kiezen uit computers met SSD, goede videokaart en ga zo maar door.

Met de Alternate garantie bent u ook nog eens verzekerd van een goede service en kunt u met eventuele manco’s ook langsgaan. Alternate is namelijk geen computerwinkel die alleen maar wilt verkopen, u bent hier ook op het juiste adres als u extra service nodig heeft.

Onderdelen en handige apparaten

Zoals gezegd is Alternate niet alleen de plek met een ruime keuzen om uw computer te kopen, maar kunt u hier ook terecht voor praktisch elk denkbare onderdeel voor uw computer. Heeft u namelijk een oudere computer die u wilt voorzien van een upgrade, of is er 1 onderdeel defect van uw pc en vind u het zonde om een compleet nieuwe pc te kopen? Dan bent u bij Alternate op het juiste adres!

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe voeding, extra harde schijven om uw films, muziek en foto’s op te slaan of een razendsnelle SSD? U heeft hier een ruime keuze uit vele merken fabrikanten van zowel de grote merken als de kleinere. Met o.a. de merken Intel, AMD, Asus, MSI, Nvidia en Samsung. Dit alles ook nog eens tegen vaste lage prijzen, veel producten standaard op voorraad waardoor uw bestelde producten de volgende dag al in huis zijn en goede service.

Conclusie

We hebben u een korte impressie gegeven van de online computerwinkel Alternate met wat ze aanbieden. De recensies op het internet geven ook aan dat Alternate niet voor niets een van de grootste online computerwinkel is van Nederland, want de ervaringen zijn goed te noemen. Wij vinden persoonlijk een van de grootste pluspunten van Alternate dat ze zo’n divers en ruim assortiment hebben en een goede klantenservice, waardoor u met uw vragen altijd snel contact heeft en op weg geholpen word. Zeker een aanrader om hier eens te kijken.

Computer kopen
Logo
Shopping cart