Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Chromebook kopen

Aanbiedingen score-1
Aanbiedingen score-1

ChromebookLogoEnige tijd geleden hebben we al een artikel gepubliceerd over de Google Chromebook, wat het is en wat je ermee kan. Maar vandaag vertel ik u wat meer over de beschikbare modellen en mocht u overwegen om er een te kopen, waar u het beste op kunt letten.

Voor degene die ons artikel over de Chromebook nog niet gelezen hebben, een Chromebook is eigenlijk een soort laptop welke toch net wat anders is. Er draait namelijk geen Windows of iOS op maar een besturingssysteem van Google welke in veel opzichten lijkt op Android. Hierdoor heeft u vele voordelen van een tablet zoals opstarttijd, volledige integratie met de Google diensten, automatisch online backup en kunt u grotendeels gebruik maken van de Google Play store.

Welke Chromebook kopen?

Er zijn diverse merken welke de Chromebooks verkopen, hierdoor heeft u een ruime keuze en is er eigenlijk voor ieder wat wils. Qua snelheid hoeft u niet bang te zijn welk model u koopt, aangezien de meeste Chromebooks op dezelfde processorsnelheid draaien en allemaal voorzien zijn van 4GB werkgeheugen. Het grootste verschil tussen de verschillende modellen van de verschillende fabrikanten is over het algemeen de schermgrootte en het uiterlijk aan de buitenkant. De bekendste fabrikanten van de Google Chromebook zijn op dit moment HP, Acer, Toshiba en Dell.

Bekijk nu het actuele aanbod van onze partner in Chromebooks ==>

acer-chromebookChromebook Modellen op een rijtje

We gaan u niet teveel vervelen met allerlei soorten modellen Chromebooks omdat het grotendeels toch op een persoonlijke smaak uit zal komen qua schermgrootte en natuurlijk qua model (kleur, afwerking etc.). Maar wij zetten een aantal modellen voor u op een rijtje met daarbij de pro’s van dat model. Hierdoor kunt u hopelijk wat makkelijker een keuze maken welk model voor u geschikt is.

15,6″ Chromebooks

Dit zijn natuurlijk de modellen die het meest lijken op de traditionele laptops qua grootte, maar ook wel qua vormgeving. De grote vraag is of u hier wat aan heeft als Chromebook, het ligt grotendeels natuurlijk aan het feit wat u ermee wilt doen. Qua prestaties zijn deze modellen vaak wel iets beter dan de kleinere modellen, dit komt omdat een fabrikant als bijv. Acer er toch voor gekozen heeft om hier een wat zwaardere processor in te zetten, dit omdat de 15,6″ modellen vaak toch intensiever gebruikt worden als laptop vervanger dan de kleinere modellen, dus net dat kleine beetje extra aan prestaties is dan toch mooi meegenomen.

De voordelen

  • Groter scherm is meer beeld, ideaal voor een filmpje kijken.
  • Snellere processor waardoor u meer bestanden open kunt hebben en toch goede prestaties vast houd.
  • Meer overzicht bij het werken in document

Zoals gezegd de grote Chromebooks zijn misschien iets beter qua prestaties, maar moeten het vooral hebben van de grootte van het scherm waardoor u met meer overzicht kunt werken dan op een 13,3″ formaat. Verder kunt u nog kiezen uit een eventuele grotere SSD standaard ingebouwd zodat u meer lokale opslag heeft.

Computer kopen
Logo
Shopping cart