Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Synology Diskstation – DS215j

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Bij deze een kleine review van een NAS welke makkelijk, klein en goedkoop is en voor iedereen eigenlijk aan te raden is. Heeft u namelijk foto’s/films op uw computer, tablet en of telefoon staan? Beseft u dan ook dat mocht er iets kapot gaan aan uw computer, tablet en/of telefoon dat u ze allemaal KWIJT bent!?!?!

Dat is namelijk wat veel mensen “vergeten” totdat het te laat is. Voor deze mensen en natuurlijk ook voor de mensen die er al wel verder over nagedacht hebben is Synology met hun DS215j gekomen.

Wat kan je van de DS215j verwachten?

Eigenlijk wel zo’n beetje alles wat je van het merk Synology kan verwachten, het is namelijk een nette NAS (Network Attached Storage) apparaat, welke gemaakt is om met relatief weinig computer kennis toch een goede backup in te stellen van al je favoriete digitale bestanden zoals films, foto’s maar natuurlijk ook uw muziek etc. Hij is gemaakt om tot maximaal 12TB aan opslag aan boord te hebben, hou er dus rekening mee dat er nog geen harde schijven inzitten als u hem nieuw koopt!

De Synology Diskstation DS215j is voorzien van een rj45 netwerkaansluiting zodat hij met een kabel verbonden is aan bijvoorbeeld je internet router, maar hij kan ook aangesloten worden via een USB 3.0 poort als u dit liever zou willen.

Veel extra’s!

Synology is een bekende naam in de wereld van de NAS en met deze DS215j hebben ze een leuk apparaat op de markt gezet voor een nette prijs. Wij hebben hem helaas nog niet echt kunnen testen, maar wat we vooral geconstateerd hebben is dat hij snel is, compleet is want u kunt er van allerlei apps op installeren zodat hij helemaal ingericht kan worden conform uw wensen, denk hierbij aan Muziek server, Backup mogelijkheden, Backup mogelijkheid naar een Cloud dienst (dropbox, Onedriver, Google drive etc.)

Meer informatie over de NAS van Synology kunt u hier vinden.

Specificaties en meer van de DS215j

Het meer gedeelte kunnen we nu nog niet echt concreet voor u opsommen aangezien we de NAS eigenlijk alleen geïnstalleerd hebben en maar kort in gebruik hebben gehad, maar we kunnen wel zeggen dat hij snel aanvoelt en ook makkelijk in te stellen is. Binnenkort hebben we hopelijk een betere review voor u.

 

 

Computer kopen
Logo
Shopping cart