Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Beste computers 2014

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

We zijn inmiddels in de laatste maand beland van het jaar 2014 en dat vraagt natuurlijk weer om allerlei lijstjes, zoals welke computer was nu het beste afgelopen jaar en wat zijn de leukste gadgets die uitgekomen zijn. Eigenlijk is het in de computer wereld lastig om nu echt een winnaar aan te wijzen, want de computer die in januari als beste uit de test kwam, is logischerwijs in de loop van het jaar alweer ingehaald door vele andere merken, types etc.

Daarom is onze lijst van beste computers 2014 dan ook niet zomaar een lijstje van wat nu de beste computer is van het hele jaar, maar het is juist een lijstje waar u nu wat aan heeft.

De top computers van 2014

1. Thuis pc – Acer aspire XC-115 A3812

Onder thuis pc verstaan we een computer welke ideaal is om thuis te gebruiken voor de simpele taken als een spelletjes spelen, huiswerk op maken, internetten en dat soort dingen. Oftewel een ideale computer voor thuis gebruik, niet teveel en niet te weinig en ook voor een mooie prijs.

Als je kijkt naar de beste thuis pc van dit moment ontkom je er bijna niet aan om voor het merk Acer te gaan. Acer is tegenwoordig namelijk een degelijk merk wat relatief goedkoop toch hele nette computers weet uit te brengen en deze computer voldoet eigenlijk aan alles wat je van een thuis pc mag verwachten. Hij is rap, klein en toch van alle gemakken voorzien en vooral ook absoluut niet duur.

Klik hier voor meer informatie en beschikbaar van deze A3812 desktop computer.

medion-x5311-e2. Game pc – Medion Erazer X5348E

Onder een game pc verstaan wij een computer welke onder alle huidige omstandigheden elk spel moeiteloos kan draaien op de hoogste resoluties. Over het algemeen genomen zijn de beste game pc’s degene die je zelf samenstelt en bouwt, maar lang niet iedereen is zo handig en wilt hiervoor de moeite doen, en daarom hebben wij eens rondgekeken waar je een kant en klare game computer kunt kopen.

Ons oog is gevallen op de Medion Erazer serie, welke in diverse reviews ook als beste uit de test komen qua prijs/kwaliteits verhouding. Wilt u echt het beste van het beste dan zijn er nog betere computers terug te vinden, maar dan gaat het prijskaartje ook een factor 3 omhoog. Daarom hebben we gekozen voor de X5348E van Medion. Deze computer is de ideale game computer welke met gemak alle huidige games aan kan en meer.

Klik hier voor meer informatie en beschikbaarheid van de X5348 Medion game computer.

Wordt vervolgt…….

Andere lijstjes:

De eerste 2 computers van het lijstje beste computers van 2014 hierboven voor u neergezet, en de komende 2 weken hopen we dit lijstje bij te werken zodat u een mooie top lijst van systemen heeft.

Verder zullen we de komende tijd aandacht geven aan de nieuwste tablets, gadgets en meer… dus houdt onze website goed in de gaten als u leuke nieuwtjes, tips en trucs op computer gebied wilt volgen!

Computer kopen
Logo
Shopping cart