Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Paradigit computers ook online verkrijgbaar

Aanbiedingen score-1
Aanbiedingen score-1

Vandaag eens een kijkje in de keuken bij Paradigit computers. Wij hebben laatst de Medion computer eens onder de loep genomen en dan voornamelijk hoe Medion werkt, wat de algemene kwaliteit is van de computers en wat ze leveren qua prijs/kwaliteit. Dit werd door jullie zo gewaardeerd dat we dit een vervolg hadden gegeven met een korte review over Alternate en nu zijn we toe aan nog een grote online computerwinkel, namelijk Paradigit.

Paradigit in het kort

Paradigit computers is een onderneming die alweer heel wat jaartjes meegaat en oorspronkelijk in 1992 opgericht is als simpele computerzaak. Maar in de loop der jaren is Paradigit een heel sterk merk geworden en met inmiddels 20 fysieke zaken verspreid in heel Nederland en diverse online webshops waarbij de Paradigit webshop de bekendste natuurlijk is, is Paradigit een computerzaak geworden welke staat voor klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Ze hebben namelijk niet voor niets al diverse awards gekregen in de loop der jaren voor beste computerspeciaalzaak in Nederland.
Paradigit heeft ook winkels in o.a.: Eindhoven, Utrecht, Maastricht, Zoetermeer, Amsterdam, Nijmegen, Amersfoort, Arnhem, Breda, Rotterdam, Leiden, Wageningen, Apeldoorn, Deventer en geeft ook regelmatig een folder uit met aanbiedingen en acties.
Paradigit - Beste Computerspeciaalzaak

Paradigit assortiment

Als u een computer wilt kopen kunt u natuurlijk terecht bij deze computerzaak, maar een computer kopen bij Paradigit is niet alleen wat u hier kunt doen. U kunt hier namelijk terecht voor heel veel computers! Ze bieden namelijk een breed assortiment aan merken computers aan, maar ook hun eigen modellen en vooral dit laatste is zeker aan te raden. Want met de eigen modellen van Paradigit computers kunt u uw computer grotendeels zelf samen laten stellen naar uw wensen en eisen.

Ze noemen dit computer op maat bij Paradigit, en u kunt deze makkelijk online zelf samenstellen en binnen 10 werkdagen heeft u hem thuis met de Paradigit garantie. Verder verkopen ze ook kant en klare computers van vele bekende merken zoals Apple, Asus, Acer en Lenovo. Deze computers kunt u niets meer aan aan laten passen, maar zijn wel snel leverbaar (op voorraad is vandaag besteld voor 21.00, de volgende dag in huis).

Paradigit laptops kopen

Paradigit maakt zelf geen laptops, maar verkoopt wel laptops en zeker niet de minste. De laptops bij Paradigit zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en voor ieder wat wils, want door de diversiteit van het laptop assortiment heeft u veel keuze.

Computer kopen
Logo
Shopping cart