Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Gratis Windows 10 upgrade – Laatste maand!

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Voor degene die nog steeds thuis of op het werk met Windows 7 of Windows 8.1 werken, lees dan snel verder! Microsoft heeft namelijk nu nog de optie aan staan dat je gratis je computer/laptop/tablet gratis kan upgraden naar Windows 10. Alleen de inplace upgrade van Windows 10 is nog maar dik een maand geldig, want de maand juli 2016 is de laatste maand dat je kosteloos kunt upgraden naar het nieuwste besturingssysteem. En wij zouden u adviseren om hier snel gebruik van te gaan maken, want er zitten veel voordelen aan het nieuwste besturingssysteem van Microsoft en eigenlijk geen noemenswaardige nadelen. Het enige nadeel voor u kan zijn dat u een bijzonder oud software pakket gebruikt wat de overstap niet kan maken, maar voor de rest….

Voordelen Windows 10

Met Windows 10 bent u ten eerste verzekerd van nog heel wat jaren actieve ondersteuning van Microsoft. Denk hierbij aan updates voor het besturingssysteem en de diverse apps die meegeleverd worden. Op dit moment stopt Microsoft namelijk steeds meer met de ondersteuning van hun oudere apps als Windows live mail, het oudere essentials pakket etc. Met Windows 10 hoeft u hier niet naar om te kijken omdat deze nog vol ontwikkeld word en met de laatste 2 grote update rondes zijn er weer veel functionaliteiten toegevoegd. Het Windows 10 systeem is op dit moment bijzonder stabiel, bied een uitgebreide support op drivers en u krijgt er met de Windows 10 Store een hoop gratis Apps bij welke u met 2 klikken kunt installeren.

Door het eco systeem van Microsoft en met de weg die ze al ingeslagen waren met Windows 8.1 en nu dan Windows 10 kunt u hetzelfde besturingssysteem gebruiken op praktisch elk apparaat. Met hun Windows Phone toestellen, steeds meer tablets welke op Windows draaien en dan de computers en laptops kunt u op elk apparaat hetzelfde werken en als u uw Microsoft account koppelt aan elk apparaat kunt u overal moeiteloos verder werken door de synchronisatie opties van One Drive.

Makkelijk te installeren

U kunt Windows 10 op uw computer makkelijk installeren via de Windows updates. Waarschijnlijk heeft u al heel wat “irritante” popupjes gehad dat er een Windows 10 update klaar staat. Deze is op de meeste computers met een klein uurtje ge├»nstalleerd en u kunt weer verder gaan waar u gebleven was. Wat ook mogelijk is om de Mediacreation tool te downloaden en de ISO van Windows 10 op USB stick te zetten. Hierdoor kunt u al uw computers vanaf USB stick voorzien van de nieuwste Windows met een paar klikken. Zakelijk zijn er ook veel mogelijkheden om uw computer park kosteloos te voorzien van de nieuwste Windows, dus wacht niet te lang en profiteer nu nog u kan van de kosteloze Windows 10 upgrade.

Computer kopen
Logo
Shopping cart