Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Windows 10 komt er aan!

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Jaja we zitten nu net niet meer op Windows XP en zijn eindelijk overgestapt op Windows 7 of zelfs Windows 8 en Microsoft kondigt hun nieuwe besturingssysteem aan, en tot grote verrassing wordt dit geen Windows 9 genoemd, maar gaan ze hun nieuwe besturingssysteem Windows 10 noemen. Binnenkort zullen we deze eens goed gaan bekijken aangezien de preview versie (de zogenaamde test versie) gratis te downloaden is voor degene die willen gaan testen.

Grote veranderingen in Windows 10

Dat is de grote vraag natuurlijk van wat is er nu veranderd in Windows 10 ten opzichte van Windows 8 en heeft het een meerwaarde voor mij om deze te gaan kopen op het moment dat hij uitkomt? Bent u benieuwd naar de nieuwe features van Windows 10 kijk dan eens naar onderstaande video van Joe Belfiore die in het kort de nieuwe Windows uitlegd:

Windows 10 is het!

Dat is natuurlijk nu nog iets te vroeg om te zeggen, maar we kunnen wel zeggen dat het heel veelbelovend is wat Microsoft met Windows 10 gaat doen, hieruit blijkt dat ze toch wel kunnen luisteren naar hun gebruikers. Want laten we eerlijk zijn, Windows 8 is een goed besturingssysteem maar er zijn veel onlogische keuzes gemaakt voor de gewone desktop/laptop gebruiker met de vormgeving van Windows 8. We zijn benieuwd of Windows 10 gaat brengen wat ze nu promoten en vooral ook hoe dit werkt.

Computer kopen
Logo
Shopping cart