Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Tablets in 2016 – Wat is nieuw voor Android?

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

We zijn nu alweer bijna halverwege het jaar 2016 en inmiddels zijn er alweer veel nieuwe producten op de markt gekomen en zijn er alweer diverse producten aangekondigd of zelfs al in aantocht. In dit artikel gaan we het hebben over de tablets. De tablets in 2016 zijn tot nu toe niet voorzien van baanbrekende technologie├źn, maar dat betekend niet dat ze niet de moeite waard zijn. Want er zijn toch nu een aantal tablets op de markt die zeker de moeite waard zijn, en als u een tablet wilt gaan kopen dan geven we u de beste tips van dit moment. Een tablet kopen is namelijk toch niet perse goedkoop te noemen, en als u er eentje gaat halen dan kan het het beste een tablet zijn waar u een aantal jaar mee vooruit kunt of niet?

Android tablet 2016

Op de Android markt gebeurd er toch wel wat zo het laatste half jaar. Met de komst van een nieuwe Android versie gaat alles toch net weer wat soepeler en zijn er wat simpele aanpassingen door Google gedaan die het besturingssysteem Android toch weer net wat beter maken. Denk hierbij aan kleine tweaks als icoontjes gerestyled, ander driver systeem waardoor de diverse fabrikanten makkelijker updates kunnen gaan verspreiden en betere ondersteuning voor NFC, beveiliging etc. Maar wat misschien voor u nog belangrijker is, welke tablets zijn er verkrijgbaar die mooi zijn, snel en een goed beeld hebben.

Samsung Galaxy Tab S2

samsung-galaxy-s2Samsung is al jarenlang de belangrijkste concurrent van de Ipad geweest met de Samsung Galaxy Tab serie, en met de S2 serie doen ze ook absoluut niet onder! De S2 serie is nu al een aantal maanden uit, maar qua specificaties nog steeds in onze ogen de beste Android tablet van 2016 tot nu toe. Dit komt niet perse door de snelle processor(s), standaard 8MP camera aan achterkant en een verrassend goede front end camera, maar eigenlijk komt dit puur door het prachtige Amoled scherm wat in zowel de 8″ als de 9,7″ versie zit. De AmoLED technologie zorgt ervoor dat de kleuren op het scherm echt zijn, en voornamelijk zwart komt met de AmoLED schermen ook echt over als zwart.

Dit zorgt ervoor dat je de Samsung Galaxy Tab S2 ook echt multifunctioneel kan gebruiken, want vooral van het lezen van ebooks hebben veel tablets toch als nadeel dat door de standaard LCD/LED technologie het toch vermoeiend voor de ogen is om lang van zo’n scherm te lezen. Een AmoLED scherm heeft dit nadeel veel en veel minder waardoor een boek lezen, lang op internet rondkijken toch minder vermoeiend is voor de ogen en natuurlijk grafisch is dit scherm ook super. Een film kijken of foto’s bekijken op deze Android tablet is een genot voor het oog. Het enige nadeel van deze Samsung Android tablet(s) is de prijs, want deze is vergeleken met vele andere Android tablets toch wel aan de pittige kant. Maar wat ons betreft een echte aanrader dus!

Asus Zenpad 10

asus-zenpad-10

Qua krachtpatser gehalte moet de Asus Zenpad 10 het niet hebben, want met een 1,2Ghz Quad core processor, 1280×800 resolutie en 2GB ram is het niet de snelste Android tablet en grafisch ook niet een van de beste, maar toch is het een van de populairste Android tablet van dit moment. Het geheim zit hem namelijk in de prijs. Deze tablet is namelijk bizar scherp geprijsd eigenlijk vanaf het begin, het is namelijk een 10″ tablet welke met gemak te verkrijgen is onder de 200,- en waar je alles mee kan. De Asus Zenpad 10 heeft een modern strak design, zit degelijk in elkaar en kan alles draaien op het gebied van Android op dit moment. Standaard heeft hij maar 16GB geheugen om apps, games en foto’s in op te slaan, maar dit is met een microSD uit te breiden met 64GB waardoor je ruim voldoende ruimte hebt.

Door de lage prijs, en toch redelijke specificaties is deze Andoid tablet dan ook echt aan te raden als u een simpele, doch goede tablet in huis wilt halen. Wil je een grafische krachtpatser dan is deze tablet misschien niets voor u, maar toch kan je met gemak alle films/series op terugkijken, games spelen en Apps draaien tegen goede prestaties en dat voor zo’n lage prijs!!

Bekijk de actuele prijs van de Asus Zenpad 10 hier

Tot slot

Op dit moment hebben we de 2 populairste modellen tablets welke Android draaien neergezet, maar we hadden met gemak natuurlijk een hele lading tablets bij kunnen plaatsen. Op computerkopen.com gaat u daarom de komende tijd nog diverse reviews terugvinden waarbij ook nog Android tablets voorbij zullen komen. Houdt daarom onze website in de gaten als u benieuwd bent naar de nieuwe modellen die eraan gaan komen, en welke Android tablet nu de beste bang for buckets geeft.

Computer kopen
Logo
Shopping cart