Vergelijk computer aanbieders en aanbiedingen bestel gemakkelijk online!

Paradigit Hybrid i3-4130-W7

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

De Paradigit Hybrid i3 4130-W7 is een van de systemen die ze bij Paradigit zelf samenstellen, bij deze eens een kort kijkje naar de hardware die ze hier bij instoppen of dat het geld waard is, en natuurlijk wat je ermee kan doen.

Het systeem word regelmatig van een update voorzien doordat sommige componenten die gebruikt worden niet meer leverbaar zijn, of juist vervangen zijn door een snellere/beter presterend component, voor de actuele samenstelling van dit systeem klik dan onderaan deze pagina op de informatie link.

De prestaties van de Hybrid i3

Als je kijkt naar het budget en de hardware componenten die ze erin gestopt hebben ziet het er allemaal op het eerste gezicht goed uit. Met de i3 processor welke op 3,4 Ghz draait heeft het systeem een processor aan boord die voor de meeste mensen thuis al ruim voldoende is. Tevens is het systeem voorzien van 4GB werkgeheugen wat naar ons idee wel wat meer had mogen zijn, zeker als je naar de prijzen van tegenwoordig kijkt en ook naar Windows 8 is het eigenlijk geen luxe. Maar het voordeel is dat je dit zelf eventueel later nog kan uitbreiden. Wat een groot pluspunt is dat ze gebruik hebben gemaakt van de zogenaamde hybride harde schijf, dit houdt in dat er een harde schijf in zit welke gebruik maakt van een solid state cache waardoor de hele pc een stuk sneller reageert en programma’s opstart.

Gewoon goed.

Verder is het systeem voorzien van alle standaard aansluit opties die je tegenwoordig van een desktop computer mag verwachten, het enige grote nadeel wat wij van dit systeem vinden is dat de grafische kaart niet super is, dit is namelijk een standaard Intel HD on board chipset waardoor gamen op deze machine niet soepel zal gaan, maar aangezien de prijs ook heel scherp ligt is dit ook wel logisch.

Wilt u meer informatie over deze Paradigit Hybrid i3 4130-W7, klik dan hier.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Computer kopen
Logo
Shopping cart