MEDION AKOYA PC E2064 E

medion-akoya-2064

De MEDION AKOYA PC E2064 E is een mooie budget desktop welke toch een alleskunner is en van alle moderne technieken zo’n beetje voorzien is. Met zijn scherpe prijs van nog geen 400 Euro is het een desktop wat goed geprijsd is en ook de specificaties liegen er niet om. Met o.a. 4GB intern geheugen en een 1TB harde schijf. Kortom dit is een ideale computer in de categorie budget computers.

Korte omschrijving:

Intel® Celeron® Processor G1620
Windows® 7 Professional voorgeinstalleerd en Windows 8.1 Professional meegeleverd.
Intel® HD, 4-in-1 Cardreader
HDMI uitgang
4 GB DDR3 geheugen
WiFi b/g/n
1 TB harde schijf (7200 RPM)
DVD/CD brander

De MEDION® AKOYA® E2064 E is uw betaalbare keus voor werk en prive. Deze Desktop PC doet stil en veilig zijn werk en is geschikt om al uw bankzaken of schoolwerk snel en doeltreffend mee te doen. Dankzij 4 GB werkgeheugen kan het systeem makkelijk een aantal programma’s tegelijk uitvoeren. Ook wie let op het stroomverbruik kan gerust zijn, de E2064 E is een van onze groenste PC’s ! Bij Medion kantoor desktops is Windows 7 professional voorgeinstalleerd maar kunt u er ook voor kiezen naar het ook meegeleverde Windows 8.1 professional te upgraden.

Alle producten van Medion zijn scherp geprijsd en worden voortdurend doorontwikkeld waardoor een Medion computer regelmatig voorzien wordt van upgrades van de CPU, geheugen en GPU’s. Hierdoor heeft u met de aankoop van een Medion computer altijd een recente computer in huis die vele jaren mee kan gaan.

Voor meer informatie over de MEDION AKOYA PC E2064 E en de actuele prijs klik hier.